onsdag 26 oktober 2011

Rustad för julen?

Jag har aldrig, mig veterligen, varit inne på Rusta. Men efter att ha sett deras sortimentsbilder för julen 2011 blev jag mycket lockad att leta upp första bästa affär.


Alla bilder är från Rusta

9 kommentarer:

 1. Oj, dom verkar ha mycket fint faktiskt! Fyndig rubrik förresten ;)

  SvaraRadera
 2. Jag gillar verkligen de där silverkottarna. Jag måste nog ta mig till en rusta butik jag med, men först ska jag till Ullared och se vad jag hittar där.

  SvaraRadera
 3. Rusta är faktiskt en favoritaffär för mig i juletider. Egentligen gillar jag den traditionella julen bäst, men det är någonting med Rustas sortiment som lockar mig :) Kommer att besökas snarast!

  SvaraRadera
 4. Mycket fint dom hade rustat upp med, jag ska besöka dom helt klart innan jul.

  SvaraRadera
 5. Ja Rusta har faktiskt väldigt fint julgranspynt, jag ska dit på lördag:)

  Apropå onepiece: Jag tycker också de är gräsligt fula men jag är ändå lite sugen på en(fast en billigare variant jag hittade på Gina Tricot), de ser ju så grymt sköna ut. Men har man 20-25 kilo för mycket att bära på, som jag, bör man nog låta bli:)

  SvaraRadera
 6. Rusta har alltid grymt fina julgranskulor.

  Det är bara så synd att butikerna brukar ligga så kollektivtrafikovänligt till...

  SvaraRadera
 7. Gillar Rustas nya kulor med tofsar a la Montasani, dom sticker ut och är rätt kaxiga :-)

  SvaraRadera
 8. ...måste bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, så julig, snygg och inpirerande! Vill också tipsa om Vellingeblommans tomteby, både utställning och shopping för alla som har vägarna förbi Skåne. En 1 km lång "tomtestig" som man faktiskt kan följa i en film på deras hemsida. Blev helt blown away första gången jag var där...tog 5 timmar;)

  SvaraRadera
 9. Tack snälla Anette! Du anar inte vad glad jag blev av att läsa din kommentar. Jag kan se på statistiken att jag har fantastiska 150-200 besök per dag men väldigt få lämnar några spår efter sig så detta gör mig själa glad på flera sätt! :)
  Vilket bra tips! Jag brukar hålla till i Skåne på somrarna då svärmor har hus där så detta ska jag absolut komma ihåg. Måste kolla på hemsidan ögona böj!
  Ha en fin söndag!
  Kram
  Helena

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...