måndag 17 oktober 2011

Julgranar uppåt väggarna

Men hur fint var inte det här då? Tapet och tyg med granmönster. Kanske ett kuddfodral för julsoffan? Titta och shoppa här.


4 kommentarer:

 1. SV: Ja! Det bästa är att man kan göra dom i både mörk och ljus choklad, beroende på vad man föredrar för styrka i sötman :) Jag brukar variera med både vit, ljus och mörk choklad - det tilltalar alla! =) Kul om det kommer till användning!

  SvaraRadera
 2. Hej hopp! :)

  Efter ditt förra inlägg i Julswappens blogg så skrev jag ett inlägg i din blogg ( för ca en vecka sedan där det står att man ska städa sitt ansikte eller så!) att du måste skicka in ett mail och anmäla dig om du vill vara med i swappen. :)

  Har du gjort det? :)Jag har inte fått något mail från dig och jag tar som sagt inte emot anmälningar i bloggen utan man måste maila för att göra det. :)

  Hör av dig. :)

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Som tyg vore det inte dumt men jag vet inte om jag vill ha granar på väggen hela året? : )

  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Sv: nej jag är inte allergisk mot gran. Men vi är inte hemma så mycket vid jul så jag tycker det inte är någon mening med äkta gran då vi inte skulle kunna vattna den. Hos mina föräldrar har vi äkta gfan där vi brukar vara större delen av julen

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...