torsdag 27 oktober 2011

Ikeas julbord skapas av...

... Tina Nordström! Ikea serverar julbord på samtliga svenska varuhus från och med den 21 november till den 23 december. Det är samtidigt en Ikea Family-kampanj då medlemmar äter för halva ordinarie priset, 99 kronor. Perfekt att pausa med och få inspiration när du handlar saker till julmyset.


4 kommentarer:

 1. SV. några julbloggare ska få lotta ut biljetter, inte så att man får dem själv men man kan ju vara med och tävla hos någon annan om man inte lottar ut själv

  SvaraRadera
 2. Kan nog bli ett speciellt julbord med tina! Lottar ut biljetter på bloggen ;)

  SvaraRadera
 3. Björn Warnqvist27 oktober 2011 22:37

  Skicka vidare en liten fråga till IKEA: Varför börja med julen redan i oktober ? Varför nöta ut (eller späda ut) julstämningen långt i förtid ?

  SvaraRadera
 4. Hej Björn! Ja, det är nog så med saker där vissa tycker det är för tidigt och andra (många julbloggar bla) inte kan vänta. Men sanningen är väl den att efterfrågan är så stor att de känner sig tvingade. Jag är en "längtare" dvs jag gillar att planera, drömma och längta. Vill inte ha allt på en gång eller förtidigt för den delen heller. De stora varuhusen i storstäderna öppnar sina julshopper i juni, tex Harrods. Galet kan tyckas men då det besöks av turister som förväntar sig detta kan de inte inte ha julsaker till försäljning. Att IKEA upplåter butiksyta redan i oktober måste ha föregåtts av ekonomiska uträkningar att de tjänar pengar på det. Det är min gissning. Men IKEA, om de läser detta, får gärna svara!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...