torsdag 13 oktober 2011

Lovin' Bloglovin'!

Det märks att vi närmar oss jul för det blir fler mysiga och bra julbloggar att följa. Jag har långa listor på Bloglovin' med alla härliga bloggar jag följer. Julbloggar.se är ju jättebra men nu börjar även "vanliga" bloggar skriva om julen - mat, tips, pyssel osv. Så om du inte redan använder Bloglovin' - gör det! Och när du ändå är där så kan du lägga till Hellys jul ;) Spread the love!

4 kommentarer:

 1. bloglovin är jättebra, rekomenderas starkt :)

  SvaraRadera
 2. Redan fixat så klart!
  Men personligen föredrar jag att följa bloggarna via RSS - så mycket smidigare...

  SvaraRadera
 3. RSS? Jag använder Internet Explorer, så det är utifrån det jag förklarar nu...

  Du vet i verktygsfältet så finns en liten orange "ruta" med en våg i. Finns även längst ner bland länkarna på blogg.se-bloggar. Om man klickar på den rutan så kommer man in på en "ful-variant" av den tillhörande bloggen och där kan man välja att prenumerera på feeds.

  I Explorer landar prenumerationerna i en flik under favoriter. Jag har gjort olika "temamappar" för de bloggar jag prenumererar på.

  Om någon av bloggarna i den specifika mappen har upptaterats så lyser mappens namn i fetstil. Då är det bara att öppna mappen och se vilken/vilka av bloggarna som uppdaterats :-)

  Smidigt som fan tycker jag!

  SvaraRadera
 4. På min bloglovin kommer aldrig dina inlägg upp på nåt konstigt vis, jag blir lika glad värje gång jag går in på din blogg då den är uppdaterad.

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...