lördag 8 oktober 2011

Julstäda ditt lilla face

Visst håller du på å städar och fejjar som en galning innan jul? Men du glömmer väl inte bort dig själv? Att ta det lugnt och njuta av den mysiga stunden på året och stämningen som råder tycker jag att man måste få in i planeringen. En stunds vila med en ansiktsmask kan vara en snabb och effektiv lösning på att kvickt få energi i kroppen och lyster i ansiktet. Även bra då vintern inte alltid är så snäll mot ansiktet som står naket mot kylan.

Finns mängder av märken som säljer masker men du kan även göra din egen mask av det du har hemma i köket. Läs här om vad du kan göra och vad som passar just ditt ansikte.

Foto: The Roxygirl
  

4 kommentarer:

 1. Sv: Tack så jättemycket, alltid kul att höra sånt!! Ja, inatt ser det ut att frysa i stora delar av landet =)

  Det är bra, man ska ta hand om sig själv.. det blir lätt panikstädning strax innan advent, men i år börjar jag städandet betydligt tidigare!

  SvaraRadera
 2. Eller hur? Ingen riktig jul utan Karl-Bertil (eller Kalle Anka). Det är lite nackdelen när man firar i en annan miljö en den man är van vid (som det iofs är länge sen jag firade i, men ändå) och de inte har samma (egentligen självklara) delar i sitt julfirande ;-)!

  SvaraRadera
 3. Absolut man måste ta hand om sig. Jag ska precis ta på en mineralmask nu. Mys! kram =)

  SvaraRadera
 4. Hej hopp!

  Vilken mysig julsida du har. :)

  Kram
  MINDI

  P.S

  Om du vill vara med i Julswappen så glöm inte att skicka in din anmälan. ;)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...