söndag 20 november 2011

Still, still, still och annat söndagsmysigt

För 4-5 år sedan var jag på en julkonsert i Adolf Fredriks kyrka och lyssnade på duktiga Mikaeli kammarkör. En, för mig helt ny, jullåt tog mig med storm. Still, still, still hette den och jag rusade hem och letade på iTunes (detta var innan Spotify) och hittade den med en maffig manskör från den amerikanska marinen, (blir det manligare än så?). Oj vilka basröster! Det vore nått för OD, det... Hittar den tyvärr inte på Spotify men här nedan finns ett YouTube-klipp. Höj volymen och njut!

Idag är det söndag men inte vilken söndag som helst - det är skyltsöndag! Nu faller ridåerna och nu tänds lamporna. Men jag ska på annat härligt och juligt (återkommer med inlägg... å, cliffhanger...) så jag ska ta mig en skyltmåndag istället och försöka fånga det hela på bild.

1 kommentar:

  1. Utan snö så känns julen rätt avlägsen men M som fyller 13 om 2 veckor önskar att det kommit snö då och det hoppas jag med!!
    Vem jag firar helst med är med sambon och våra barn sen spelar det inte så stor roll. Vi gör lite som vi känner. Ibland hemma el Dalarna el Finland el någon annanstans. Det enda jag vägrar är att flänga runt på julafton som många gör. Halva julafton där och halva där. Nej, sånt går bort!!

    Kram Kia

    SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...