tisdag 15 november 2011

Fil + Pepparkaka = Göttit!

Men jag vill nog helst ha riktiga, nedkrasade pepparkakor i filen, inte som smaksatt fil. Men jag kan ha fel. Nån som har provat?

För övrigt så gillar jag verkligen ICAs julmanér. Så där klassiskt som jag vill ha det. Sen så gillar jag att de kör det rakt igenom, på förpackningar, skyltar och plastpåsar.


4 kommentarer:

 1. Jag gillar också Icas design, inte så där modern och trist. Men väldigt lik milkos, men ni kanske inte har milko i storstan? Nej dottern har inte önskat sig ridläger för jag tror inte hon fattar att det finns, hon är ju bara fem år. Men hon är hästtokig och rider varje vecka så det blir nog uppskattat.

  SvaraRadera
 2. @ Sanna: Men du, det är ju samma design! Man anar en Bollnäsfil (från Milko) precis bredvid till höger. Tänk att jag missat det, jag köper sen nån månad tillbaka helst Bollnäsfil.

  SvaraRadera
 3. Förra året fanns både ICAs pepparkaksfil och även en från Skånemejerier. Jag överkonsumerade den då, och jag var så lycklig när jag för någon vecka sedan såg Skånemejeriers pepparkaksfil i hyllan (och idag såg jag ICAs igen). Det smakar inte så mycket pepparkaka faktiskt, men det är väl julkänslan som gör att jag blir så lycklig av den och alltid köper den.

  SvaraRadera
 4. Såg den på Ica för nån vecka sen, tog upp den och tänkte köpa, men kollade på innehållet, och det var ju egentligen bara fil, kanel, nån mer pepparkakskrydda (tror det var ingefära?)och sen tillsatser. Så jag ändrade mig, köpte en vanlig eko-fil och pudrade kanel över hemma, men designen/förpackningen var fin, varnog därför jag tänkte köpa den från början!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...