söndag 13 november 2011

Ny mark!

Jag har fått lite påtryckningar/önskemål om att ha mer recept på min julblogg (ni vet vilka ni är ;)) och det sätter mig helt klart på prov. Jag har sagt det förr och säger det igen; detta är ingen matblogg men julen är ju även en mathögtid för många så det vore ju knas att inte ha med lite matrecept.

Jag är en helt fantastisk konsument av mat. Tycker om allt utom rosé- och grönpeppar, enbär och är kanske inte överförtjust i inälvsmat men, som sagt, allt annat är jag pigg på. Men själva matlagningen har jag liksom aldrig varit så förtjust i. Tur att jag då delar hem med en man som är hejdundrandes duktig och gör det med glädje och den äran! Om jag ska ha recept med måste jag kunna gå i god för dem, vill inte bara köra copy/paste på roliga julrecept från Tasteline, så alla recept som jag skriver in har jag ätit och tyckt så mycket om att jag vill att fler ska få smaka. Fair enough?

4 kommentarer:

 1. Tycker det är helt rätt att inte lägga in recept om man inte testat dom. Jag har faktiskt lagt in några jag inte testat bara för att jag ska kunna hitta dom då jag ska göra julgodis senare.

  SvaraRadera
 2. @ Victoria: Det är ju faktiskt ett smart sätt att spara sina recept på :) Internet har en förmåga att vara lite för stort och är man inte snabb att spara nått man hittar är det svårt att minnas vilken sida man hittat vad.

  SvaraRadera
 3. Sv: Farsdagsinlägg är skrivet. Det roliga med det hela är att det är 100% sant :-)

  Och jag håller med både dig och Victoria. Man ska inte tipsa om saker man inte testat, men eftersom bloggen är ett eget arkiv så är man tvungen ibland...

  SvaraRadera
 4. Jag håller helt med dig! Sedan är det ju inget måste att lägga ut recept ifall du inte känner för det själv det är ju din blog!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...