onsdag 16 november 2011

Helly hjärta "Snigelpost"

Som det är nu kan bloggar och hemsidor lägga upp bilder och inspiration på två röda och vänner skickar recept och tips till varann på alla de möjliga digitala sätt via dator och telefon. Så det är nått speciellt när det kommer ett brev med urrivna sidor från en veckotidning. Min söta mor tyckte att jag skulle få dessa sidor och kunde inte vänta tills vi skulle ses (vilket är ofta då vi alla bor längs med "gröna linjen"). Önskar att jag hade fler anledningar att skicka riktiga brev.


Imorgon kan man börja köpa årets julfrimärken. I år pryds de av julblommor. Fina men inget som kommer gå till historien som de bästa i mitt tycke. Jag var väldigt förtjust i 2005-års julfrimärken med Ilon Wiklands illustrationer från Bullerbyn. Men så är jag ju lite barnsligt lagd... Tycker du om dessa?

3 kommentarer:

 1. Mammor är fantastiska varelser! Fick också kopierade recept för en månad sen, där hon klippt ut med en mönstersax istället för med en vanlig sax. Fanns så klart en baktanke med det hela: hon ville ha slånbärslikör. Men ändå.

  Jag och min syster skickar fysisk post till varandra hela tiden. Visserligen jobbar vi på samma företag (men i olika städer) så vi kan skicka via internposten. Men bara att se den bekanta handstilen är så kärleksfullt.

  SvaraRadera
 2. Inte så förtjust i årets julfrimärken. Lite tråkiga.
  Julkort ska definitivt skickas med snigelpost! Allt annat kan skickas som mail men inte julkort! Men visst är det speciellt att ha "riktiga" brev liggandes på hallmattan när man kommer hem!

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det härligt med riktiga hederliga brev ibland :) Det skulle vi skicka oftare!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...