onsdag 16 november 2011

Naturlig jul

En inredningstrend som visats under hösten är att man ska "ta in naturen" i hemmet. Kvistar och kottar som dekoration, ja det gillar jag som jag visat tidigare. Självklart är det då även mycket "natur" i årets juldekorationer. I dag tog jag mig en vända på NKs julpyntsavdelning (eller rättare sagt: julpyntsavdelningen som drivs av möbelföretaget Newport) och det var var även där kottar, torkade bär, grenar och annat Skogs-Mulle skulle älskat.

Nedan visar jag lite bilder från London. Jag gillar tanken på en liten ekorre eller domherre som tittar fram i granen. Det är ju ändå deras boning, egentligen...

2 kommentarer:

  1. Sv: Jag gick runt med en luciakrona för två år sedan! Varje dag i december när jag kom hem satte jag på mig kronan och sedan hade jag den på mig tills det att jag gick och lade mig. Det var en bra adventstid! Nu har jag ingen krona längre så det är nog (som sagts) läge att köpa en ny ;)

    SvaraRadera
  2. Jag gillar det här naturliga. Men eftersom det kliar i fingrarna på mig kan jag aldrig hålla mig till en enda stil. Men jag vill gärna, precis som du, ha en ekorre eller domherre i granen.

    SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...