måndag 14 november 2011

Å tid, denna bristvara!

Nu är jag frisk, hurra! Då ska jag hinna ikapp allt som lagts på hyllan, så som läsa maffiga julbloggar, jultidningar, ordna lottdragning, redigera bilder och lägga upp men vad händer? Hela dagen har gått och det är först nu kl 21.35 jag kan börja komma ikapp. Är det så att ni kommenterat eller ställt en fråga här på min blogg och jag inte svarat så är det inte en släng av snorkighet från min sida utan bara att en massa jox kommer emellan hela tiden. Tex som att dottern bestämde sig för att lära sig klättra (duktig tjej!) i förrgår så nu kan jag inte vika en meter från hennes sida om dagarna. På Bloglovin har jag 1141 olästa spännande bloggar att ta mig igenom. Härligt men lite mastigt. Och vi är inte ens i december! Känner ni igen er?

4 kommentarer:

 1. Oj vad jag förstår dig. Nästan så att jag vill be om ursäkt för jag gissar att ett antal av dessa inlägg är mina... Var i samma sits för några veckor sedan när jag först haft föräldrar på besök och sedan varit på konferens. Då hade jag 250 st tror jag, och tyckte redan då att enough is enough. Över 1000 skulle jag inte ens ge mig på att läsa ikapp. Eller så skulle jag det. Vad fan... Läsmarkera allt på bloglovin och så läser du ikapp vartefter nya uppdateringar kommer istället...

  Skönt att höra att du mår bra nu!! Kan ju behövas eftersom du ska jaga rätt på tösen titt som tätt :-)

  Och vad jag skrattade när jag läste din kommentar om 333. Fick mig att tänka på när jag köpte en body åt en IronMaiden-älskande hårdrockskompis nyfödda son med texten "333 - half as evil as my dad"

  Och jodå, visst finns det en massa andra saker förutom kulor i samlingen av 333 + 16. Det finns snöflingor och tomtar och fåglar och polkagrisar (surprise...) och gud vet vad. Bara saker jag kan tänka mig att använda, men dock inte allt samtidigt.

  Ahh jag förstår våndan. Kanske kan kännas lite onödigt när man är borta så länge. Kompromissa lite med en mindre fejkgran som kan få åka fram lite tidigare? Kanske?

  PS: dagens ordverifieringsord: rackebai

  SvaraRadera
 2. Tiden är väl egentligen alltid ett problem. Helst när det är mycket man vill hinna göra, annars kan den ibland gå lite väl sakta. Tiden i september gick ju inte så snabbt :p
  Men nu rusar tiden!

  Hoppas att du får mer tid på din sida så att du känner att du hinner med det du vill :)

  SV: Om mitt brödbak misslyckas kanske jag ska ta en sväng förbi favoritbageriet och titta om de har något vörtbröd :)

  SvaraRadera
 3. I know! Tiden är ett städnigt gissel. Det är synd att "göra listan" alltid är större än tiden har timmar på dygnet. Men skönt att du är frisk nu i alla fall.
  Men man får akta sig så bloggandet inte blir ett stressmoment - så kunde jag känna lite förra året någon period och då blir det bara trist till slut.

  SvaraRadera
 4. ja, visst känner jag igen mig! det är inte lätt att hinna ta igen allt man missat, en del får man helt enkelt låta vara tills vidare :) men skönt att du mår bättre!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...