torsdag 10 november 2011

Men vad hände nu då...?

Här skulle jag nu sätta igång på allvar med pyssel å bak, lägga upp juliga bilder från London och annat göttit. Men vad hände? Jo, en viss bakterie vid namn Streptokock kom och checkade in på hotell Helly. Och jag kan meddela att han har blivit stammis då det är 6.e gången sen nyår han ockuperar mina tonsiller (j-la dagisbaciller!!). Inte okej! Jag mår rent ut sagt piss och julstämningen är inte inte så hög här hemma. Jag har gett mig själv en vila på några dar så jag hoppas vara up and running på söndag.

Det är så vidrigt att var sjuk men jag har, peppar, peppar, aldrig varit sjuk på jul. Har ni det? Berätta, berätta, berätta. Då kanske jag kan sluta tycka så synd om mig själv...

Bil lånad från littlefairies.se

11 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att du blivit sjuk! Kanske dax att ta bort tonsillerna!! Om du haft det 6 ggr i år.
  Krya på dig.
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Vad tråkigt...krya på dig!

  Jag har aaaldrig varit sjuk på julafton, och det är jag glad över :)

  SvaraRadera
 3. Ja, att vara sjuk på jul är verkligen inte roligt - jag har nämligen varit med om det två år på rad!
  För 4 år sedan fick jag en 2 veckors lång maginfluensa/vanlig influensa på juldagen och året därpå var faktiskt snäppet värre. Då vaknade jag på julafton lite småyr och illamående, och detta illamående ökade under hela dagen vilket gjorde att jag hade jättesvårt att njuta av allt härligt som händer på julafton. Vid paketöppningen kämpade jag verkligen för att inte spy och kände mig jätteillamående och yr. När våra kusiner åkt hem vid 7 gick det inte mer, jag spenderade med andra ord julaftonskväll på toaletten och ihopkurrad i soffan...

  SvaraRadera
 4. Krya på dig! :(

  Jag kan inte minnas att jag har varit sjuk under julen, däremot minns jag att jag som liten plutt inte trodde att man kunde vara sjuk när Tomten ska komma o allt. En kompis hade då berättat att hon hade fått magsjukan på julafton, vilket jag inte ville tro på haha.

  Hoppas det går över.. julstämningen kommer kanske av sig själv. Annars har du en hel hög med julbloggar som kan höja stämningen :)

  SvaraRadera
 5. Krya på dig. I fjol fick jag magsjuka natten mot julafton men jag var relativt pigg hela julafton men jag åt ingen mat eller godis på hela dagen vilket var lite tråkigt men jag kunde i alla fall vara med

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar julblogg du har! kram

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig vart värre sjuk på julafton än lite förkyld (peppar, peppar, peppar). Min morbror blev dock sittandes på toaletten en hel julafton, medan vi andra roade oss med mat, lekar och presenter utanför. Det är nog inte den roligaste julen han har vart med om!

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 8. Stackare!! Skickar en massa krya-på-dig-pepp-kramar!

  Nej, jag har aldrig varit sjuk på julafton. Däremot har jag tillbringat den 21:a, 22:a och 23:e i nån form av galet jobbiga magsmärtor. Du vet sånt där riktigt magknip som man kunde ha när man var barn korsat med den värsta mensvärk man kan tänka sig - bara det att det inte var mensvärk. Jag låg i mina föräldrars soffa med en vetevärmare på magen i tre dagar. Det roliga var att när jag började må bättre på kvällen den 23:e så inleddes det med (förlåt att jag blir personlig nu) att jag började fisa som fan. Riktigt illaluktande saker dessutom. Men mina föräldrar, som sett hur jag mådde, jublade och applåderade vid varje prutt haha. De är söta, mina päron :-) Mådde finfint på julafton.

  Förresten tycker jag att du ska sparka portiern på Hotell Helly! Om h*n inte har koll på vilka besökare som är portförbjudna sedan tidigare bör h*n få gå på dagen, utan lön under uppsägningstiden!

  SvaraRadera
 9. åh en cliffhanger! Krya krya och passa på och julmys hemma;)

  SvaraRadera
 10. Vad jobbigt det låter. Krya på dig!

  Jag har heller aldrig (såvitt jag minns) varit sjuk på julafton, men ett år var jag och alla i min familj dösjuka till den 23:e. Snacka om tur att alla hann bli friska till julafton.

  SvaraRadera
 11. En gång som barn var jag sjuk på julafton men det var ok iallafall. Jul är ju ändå jul sas. när äldsta dottern var liten satt mannen med henne på akuten hela dagen 23/12 sedan fick hon permission, de visste inte säkert vad det var men pnicillinet hjälpte så hon mådde lit bättre på julafton även om febern fortfarande var hög.

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...