söndag 7 oktober 2012

Lite lite jul på IKEA än...

Laddade och taggade tog vi oss igenom svängdörrarna på IKEA i Kungens Kurva. Barnen var pigga efter middagssömn och magarna var mätta så det var helt klart upplagt för en positiv shopping. Fick med oss det som stod på listan (och lite mer... varför är det alltid så??) men jag hade ett extra uppdrag, att lokalisera julen på IKEA. Nja, det gick inte jättebra. De har helt klart inte satt igång men några små spår fanns.

Det är tygtider på IKEA. Gillade en tygdisplay som gick i rött. Det behöver inte skrika jul på saker för att det ska ge julstämning. Som mitt lilla kuddprojekt; röda mysiga kuddar ger stämning utan att det behöver stå "Merry Christmas" över hela ytan. Fick övrigt med mig ännu ett rött kuddfodral, denna gång i sammet. Nu har jag två! Wow, en samling är på gång!

Förra året gillade jag deras fejkminigranar. Gillade ännu mer dessa verkliga minigranar (eller är det enar??) Ingen fick följa denna gång men jag vill verkligen ha en minigran på fönsterbrädet.Kökshanddukar, förkläden, grytlappar och kakburkar i det nya julmönstret Julkul fanns. Det är mycket pepparkakor. Väldigt mycket pepparkakor. Nja, som pepparkaksburk men inte så mycket mer för mig. 


Ett pack på hållare och tre tejprullar med fina röda mönster är ju perfekt. Vet inte om det verkligen var årets paketinslagningssaker eller om de kör slut på förra årets saker för det var samma design som 2011, dvs en tomte i olika kläder. Gissar på det senare.


Golva julen? Blev lite förtjust i en röd/vit-randig matta. Kanske pigga upp köket med en julmatta? Hmm... tåls att tänka på.


7 kommentarer:

 1. Åh vad mycket fint måste jag åka och kolla in en dag :-)

  SvaraRadera
 2. Då kanske jag ska vänta ett tag innan jag åker till Ikea så de hinner få in lite mer, men det ser lovande ut :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle nog kunna tänka mig ett pepparkakeförkläde :-) Mest för att det inte är något som hänger framme, men är en kul detalj när det väl används :-)

  SvaraRadera
 4. Gillar verkligen minigranar i krukor. Perfekt att ha inne på rummet eller till studentlyan! Vet du hur mycket de vita korgarna/krukorna på bilden säljs för? Snygga var det!

  SvaraRadera
 5. Måste åka dit snart! Förra året tyckte jag var lite tråkigt, hoppas det är bättre i år.

  Kram Kia

  SvaraRadera
 6. Dom där granarna eller vad det nu är kollade jag på förra året. En sån vill jag också ha, kanske man ska slå till i år

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...