lördag 27 oktober 2012

Länkkärlek på högsta nivå!

Kära nån! Jag blev helt överrumplad av den fina länkärleken jag möttes av på fredagsmorgonen: I ♥ your blog Motiveringen löd: Egentligen är kommentar överflödig. I mitt tycke den bästa julbloggen. Julbloggarnas Pippi Långstrump. Finurlig och pillemarisk liksom :-)

Att Erica - Tomtens Dotter, denna hårdrockande pingla, gav mig så fina ord känns fantastiskt då hennes julblogg för mig är den mesta och största! STORT TACK! Om reglerna var sådana skulle jag skicka den lilla post it lappen tillbaka till dig!Reglerna för utmärkelsen är
1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den
2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar
3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

Okej, att välja ut några bloggar är ju som att välja julgran, finns jättemånga fina, alla har sin charm och när man väljer en säger man nej till så många andra. Men okej, jag ska prova.

1. Thereses jul: Det jag gillar med att läsa bloggar är att man får personliga perspektiv till skillnad från tidningar och redaktionella hemsidor och det gör Therese med den äran. Fina, arbetade bilder varvat med nyheter andra juliga funderingar. 

2. Annas jul: Julbloggaren som tar pyssel på allvar. Det är med stor spänning jag ser fram emot julens pyssel hon ska ta sig för. Vackra bilder och ett skrivande med mycket vänlighet. 

3. Jul i Laloland: Att komma in på Jessicas julblogg är som att gå in i lustiga huset, man vet aldrig vad som väntas. Det kan vara rosa julgranar, vegetariska julrätter eller sköna reflektioner. Mycket uppfriskande och bjuder ofta ett leende!

4. Johannas julblogg: Med mycket värme skriver Johanna om sin längtan till jul. Känns tryggt, traditionellt och personligt. Vissa hem känns mer välkomnande än andra och Johannas blogg är just så, välkomnande.

Och sen lämnar vi julvärlden för mitt senaste fynd: 
4. Smarta vardagstips: Rätt upp och ner, utan krusiduller får man de bästa tipsen man verkligen behöver. Ett ankare i vardagen!

9 kommentarer:

 1. Du har den bästa julbloggen, helt klart! :) Kram

  SvaraRadera
 2. Tack, det värmde! Gillar verkligen din blogg förresten!

  SvaraRadera
 3. Tack för fina ord! Instämmer med förgående skrivare att jag gillar din blogg! Du skriver en julblogg i toppklass!

  SvaraRadera
 4. Känner mig inte så lite mallig efter den inledningen :-)

  Kram till dig och ha en riktigt fin söndag.

  Förresten: varför har jag missat love actually? Jag har inte sett den - är det ett stort misstag? Eller ett enormt misstag? Klippet nedan var ju underbart. Älskar också Alan Rickman. Framförallt hans röst. Känns dock lite fel att se honom än något annat än Professor Snape just nu. Vilket kanske tyder på att jag borde slängas in på HarryPotter-detox?

  SvaraRadera
 5. Oj, tack så hemskt mycket! Det hade jag verkligen inte väntat mig. Tack, tack and keep up the good work med din blogg, som är en klar favorit i julbloggslistan!

  SvaraRadera
 6. En kudde i taget, men mycket bloggloving på en och samma gång:
  http://julilaloland.blogspot.se/2012/10/bloggloving-och-webbkarlek.html
  kram

  SvaraRadera
 7. Bra bloggar skall ha bra kred för sitt fina och entusiastiska arbete! Grattis!

  SvaraRadera
 8. Jag kunde helt enkelt inte låta bli: http://annasjul.blogspot.se/2012/10/lankkarlek-ni-betyder-nagot-for-bloggen.html

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...