måndag 1 oktober 2012

Adventskalendrar från lekföretagen

Japp, nu är de här, paketkalendrarna från leksaksföretagen. Fick nyhetsbrev från Lekmer.se och det är allt från Mumin till Spindelmannen och några lite juligare varianter.

Har ni småttingar och är lockade? - Nja, tror nog att mina skulle gilla det men jag vill nog hellre pynta mitt hem med en egengjord. Finns så många fina varianter att pyssla fram. Hoppas fortfarande på denna...


8 kommentarer:

 1. Ja, eller så kan du ju hoppas på den där IKEA-varianten med jättebyrån som du visade tidigare :-) Där kan man ju få plats med rejäla paket :-)

  Sv: japp. Silikon is da shit :-) De blev jättegoda. Och idag har jag tuggat i mig allihopa (vilket kanske är att kasta pärlor för svin, för jag är så täpt i näsan att smaksinnet är lite demolerat. Men de var goda igår i alla fall...)

  SvaraRadera
 2. Mina barn brukar gilla legokalendrarna, skäms nästan att beätta att de även får hemmagjorda..

  SvaraRadera
 3. Skulle de säkert vilja ha men jag sydde en kalendertomte för 2 år sen från Panduro. Den får de dela på. Ett paket var tredje dag är lagom.

  Ha det toppen!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Jag är nog som du - vill hellre ha en hemmagjord. Men det är jobbigt att hitta 24 st små, billiga saker till en 29 -årig sambo ;)

  SvaraRadera
 5. Muminkalender?? Den skulle jag vilja ha. Till mig själv. Tack förresten för en fin blogg, har nog inte kommenterat hos dig förut.

  SvaraRadera
 6. Åhhhh nu har jag läst ifatt din blogg från förra julen (haha och hösten). Så härligt att det finns folk i "normal" ålder som också älskar julen precis som jag. Ser fram att följa dig och njuta av allt fint :-)

  SvaraRadera
 7. Åh vad mysig med adventskalendrar! På julen önskar jag att jag själv hade barn som jag kunde pyssla ihop en kalender till :D

  SvaraRadera
 8. Förra året köpte vi en legokalender, men jag öppnade luckorna och gjorde egna små paket som fick hänga på mormors broderade julkalender. Det bästa av två världar ;-)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...