fredag 28 december 2012

Mellandagsmys!

Hej halloj! Nu är jag tillbaka på denna adress. Eller tillbaka och tillbaka... jag kommer nog inte julblogga så värst mycket men tänkte bara ge ett litet livstecken från mig även på denna adress.

Jag kommer försöka föra över några av de recept, pyssel och annat jag la upp på amelia så om det dyker upp nygamla inlägg vet ni varför. Vet inte riktigt hur jag ska göra det... Nån som har några tips??


3 kommentarer:

 1. Välkommen hem får man väl säga! Och god fortsättning. Behöver inte fråga om julen har varit god och glad, det har jag ju sett och läst redan :-)

  Om du tittar in till mig så finns en utmaning avklarad - nästan. Även om jag inte gjort den själv (eller ens smakat den) så finns det iaf på bloggen, skapad av min klon och bästa vän.

  Stor kram

  SvaraRadera
 2. Men välkommen tebacks!! Tycker så mycket bättre om när du håller till här om jag ska vara ärlig. Ja, inte inläggen då, de är ju lika fina som vanligt, men det var joxigt att kommentera och så hos Amelia. Gör som du vill med inläggen, din blogg= du bestämmer. Klem

  SvaraRadera
 3. Välkommen tillbaka hit, skönt att du är här nu. Jag hade stora problem att kommentera på den andra bloggen, ibland fungerade det, ibland inte. Till slut slutade jag försöka...
  Tack för en trevlig jul-höst :-)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...