lördag 3 december 2011

Papperskärlek

Är du på väg till Gamla Stans julmarknad är du också nära en papperspysslares himmelrike. Ljunggrens pappershandel får alltid pysseltarmen att hoppa till och här hittar jag alltid nått (eller mycket...). Jag brukar alltid ta mig dit vid jul för att inspireras till julklappsislagningen. Lack i alla renbågens färger, japanska handtryckta papper och vackra band i travar. Lite dyrt så shoppingkassen är inte fylld till bredden men ack så härligt.

Jag slet mitt hår när jag såg affischen om pysselkursen som de har på söndag för då är jag upptagen. Det ska jag absolut inte missa nästa år. Men är det nån av er julälskare som just nu sitter och undrar vad ni ska fylla söndagen med får ni här världens bästa tips: Gå på pysselkurs!Detta fick följa med mig hem. Det blå mönstret på pappret är i sammetimitation. Det kommer bli fina detaljer på paketen. Jag är mycket nöjd med färgskalan. 

6 kommentarer:

 1. Den där affären skulle jag gärna vilja besöka såg väldigt mysigt ut där. Men risken är ju att det blir så dyrt när man går in i en sådan affär

  SvaraRadera
 2. Stjärnan som är på bilden med pysselkursen har jag runt titthålet fast i grönt. Tänkte för nån timme sen att jag skulle göra en lite mera julig. Kanske är dags nu :) Finns det är bättre än att pyssla?!

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara en mysig affär och fina inköp du gjorde!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina färger du plockat ihop. Håller dock med Victorias jul: kan bli dyrt att besöka affären ;-)

  SvaraRadera
 5. Fantastisk butik som jag brukar göra mitt bästa för att undvika haha

  Men vilka underbara papper du shoppat på dig. Kommer att matcha dina julgranskulor perfekt. Har du bestämt dig för om de åker fram i år?

  SvaraRadera
 6. Den affären hade varit trevlig att besöka, men troligtvis hade jag varit fattig efteråt, så det kanske är lika bra att jag inte kommer dit =).

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...