torsdag 1 december 2011

December månad och årets julkalender är igång!

Nu har första avsnittet av Tjuvarnas Jul visats och det var flera år sedan jag tittade och följde en kalender. Jag tog 2,5 åringen i handen och hoppade upp i soffan. Han är ju lite för liten för att kanske kunna följa handlingen men han tyckte det var spännande och kul med lucköppningen. Jag var imponerad av scenografin och stylingen. Enormt välgjort. Kanske kan denna julkalender bli en klassiker...

Nu är vi i december! Det är nu allt börjar på riktigt och stämningen ökar för var dag. Men det är nått vajsing med vädret. Om scenografin var snygg i julkalendern är den inte det i mitt verkliga liv! Var är snön, rimfrosten och ångmolnen framför munnen? Inte mycket att göra åt så klart men då får jag iscensätta desto mer inomhus. Inte mig emot ;)

4 kommentarer:

 1. Jag håller med dig den var verkligen välgjord. Den kändes också väldigt julig vilket jag inte tycker att det alltid har varit. Hoppas den fortsätter vara bra.

  SvaraRadera
 2. Den ska vi titta på ikväll. Jag har inte följt en kalender sen jag var barn och förra året var sambon och barnen ganska duktiga och titta. Vi har liksom inte fått in den rutinen, de följer inte slaviskt nått barnprogram heller så det är väl därför vi missat!
  Men i år ska vi se fast utan kalender för de är ju hutlöst dyra i alla fall om alla 3 ska ha.

  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Jag kör en julkalender där man bland annat kan vinna träningsredskap och skönhetsprodukter på Biggest-Loser.se :)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...