måndag 5 december 2011

Dra dit pepparn växer!

Här i Birkastan finns en restaurang som tar pynt på största allvar. Är det Alla-Hjärtans-Dag är det hjärtan, kärlek och rött, rött, rött. Är det Halloween är det spöken, pumpor, häxor, fladdermöss så man knappt ser sin egen stol. Och nu vid jul är det som att gå in i en julgran. Restaurangen heter Peppar och suktar man efter julstämning så är den bästa boten ett besök i baren, trott eller ej. Tänk om jag skulle bara släppa bromsarna och köra? Fasen vad kul det skulle vara... Bara jag slipper plocka undan efteråt... Vad säger ni? Är det inte underbart?? Läs om krogen här och här.

Jag gick in å frågade om jag kunde få ta några bilder med telefonen och det gick självklart bra. Gissar att jag inte var den första. Sonen ville ju så klart inte gå därifrån. Men efter lite mäck med vagnen kom vi ut och då hände två underbara saker samtidigt. Barkillen kom utspringandes med ischoklad till oss och jag upptäckte att det snöade. Åååå, jag blev alldeles varm i kroppen och sonen skrek: Dodis! (godis...)

10 kommentarer:

 1. Så härligt! Sjukt snyggt alltså, jag skulle flytta in dit under bardisken om jag var du!! Vad kul att ni fick snö också :D

  SvaraRadera
 2. @ Lisa: Har nästan bott under bardisken där några kvällar ;)
  @ Erica: Hur kan du ha missat Peppar?? Det undrar jag med. Se så, hoppa nu på gröna linjen och gå in.
  Det är nått vajsing med din blogg, jag kommer inte in...

  SvaraRadera
 3. Åh vad mysigt det såg ut! Dit måste jag ju bara ta mig nån gång :)

  sv: TACK så jättemycket! :) Haha, ja jag vet inte om sambon är så ambitiös men jag fick han i alla fall till att konka möblerna ;) Ja vi hade det jättetrevligt och mysigt, så härligt när alla umgås eftersom det sällan blir att alla är tillsammans samtidigt :)

  SvaraRadera
 4. ...idag igen. Suck.
  De håller tydligen på att flytta bloggar mellan olika servrar eller nåt sånt, det var samma sak i förra veckan.

  Men det är säkert löst till imorgon, det var det förra gången.

  SvaraRadera
 5. Erica AKA Tomtens Dotter5 december 2011 21:38

  Jo just: Jag åker ju gröna linjen varje dag, så jag får planera in ett pitstop på vägen nån kväll. Julpyntar de så gissar jag att de säljer glögg?!

  SvaraRadera
 6. Nja, jag vet inte hur det är med glögg men det ska jag låta vara osagt. Det de är kända för (förut iaf) är de halvmeter höga ölglasen. Tjoho!

  SvaraRadera
 7. Varför har jag inte vetat om den?

  SvaraRadera
 8. Så mysigt det ser ut! De stänger tydligen 4 dagar varje år för att julpynta enligt en kollega som var där för någon vecka sedan. Han skulle tagit med mig ser jag!

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...