lördag 3 december 2011

Award x 2 = Glädje x 2tusen!

Jag är rörd, glad, stolt och ödmjuk inför de två Awards jag har fått! Hade väl aldrig vågat drömma om att få en sånt fint betyg. Så enormt glad för de som läser och kommenterar.

Den första damp ner från Julstugans Julblogg med den fantastiska motiveringen Jag gillar din julblogg. Vet du, jag gillar din med! Din exposé av dessertbord är beundransvärd och väldigt suktande...

Och sen smäller Tomtens Dotter in med en till med bland det finaste jag hört sedan jag konfirmerades: För en personlig mix av då och nu som inte hittas hos nån annan av julbloggarna, samt för alla finurliga rubriker. Jag vet inte vad jag kan säga mer än TACK! Och att du själv är en stor inspirationskälla för mig som ändå är novis i jämförelse.Med denna Award kommer det ett frågemoment och "sänd-vidare"- uppmaning

1. Varför började du blogga?
Mitt första syfte var faktiskt att jag ville pyssla mer och då var det bra att ha ett ändamål för pysslet och då jag ÄLSKAR julen så ville jag julpyssla. Bloggen blev då ett bra verktyg att spara det jag gjort och att få komma i kontakt med likasinnade. Innan jag började blogga hade jag knappt läst nån blogg så jag var helt och hållet nybörjare men blev helt hooked! Sen har det inte blivit så mycket pyssel som jag tänkt men har kommit på att det kommer fler jular...

2. Vilka blogga följer du?
En enorm mängd julbloggar, trend-, diy-, inrednings- och inspirationsbloggar. Hittar ständigt nya men det kan ha att göra med att jag är så ny i denna underbara värld.

3. Favoritfärger?
I år blir paketen inslagna i färgerna mörkblått och brunt så det får bli mina favoritfärger, just nu.

4. Favortifilm?
Då ska man väl svara nått i stil med Citizen Kane för att visa sig kulturell men den film jag kan se om och om och om igen är Pretty Woman. Så bra!

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Älskar att resa och gör det ofta om plånboken tillåter det. Älskar storstäder, bila i torra medelhavsländer och båtluffa i Grekland. Men en vandringsresa till Jämtlandsfjällen står också på listan över resor jag vill göra inom 10 år. Så svaret är Jag reser vart som helst, bara jag får och kan.

Jag skickar denna Award vidare till 
Rebeccas DIY med motiveringen: Du inspirerar med ditt fina och glada pyssel och hantverk. Får mig att vilja flytta till landet!
Hildas Hem med motiveringen: Så vackra och vilsamma bilder och en sprudlande kreativitet. Du var också den första som inte var besläktad med mig som blev medlem av min blogg och den första blogg jag följde. Du visade vägen :)
Jul i laloland med motiveringen: Kör sin egen grej och det funkar! Alltid härligt och roligt att läsa dina texter. 
Vet inte om jag kan det, men skulle gärna vilja kasta tillbaka till Tomtens Dotter. Du har piggat upp min höst!

5 kommentarer:

 1. Grattis till awarden! Och jag håller helt med i tomtens dotters motivering :)

  SvaraRadera
 2. Myser!
  Vad bra vi är som förgyller varandras höstar, för du har ju förgyllt min med :-)

  SvaraRadera
 3. Men tack snälla! Och vilka fina ord. Jag är stolt som en tupp! Tack! Tack! Tack! :)

  Hoppas att din kväll blir fin!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Tusen tack för denna fina julgåva! Och tack för dina rara ord, jag blir otroligt glad!
  Ha en skön söndagskväll!
  Kram Rebecca

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...