fredag 16 september 2011

Pyssel i lådan

Kära julfantaster! Är det så att ni också sitter på små guldgruvor? Sparade snörändar, inslagningspapper och vackra band? Jag började rota i mina pysselgömmor (ja, det är plural för jag har många!) Det är ett härligt kreativt kaos överallt. Men, varje låda och skåp går att stänga och då anar ingen hur det står till där inne. Ett hobbyrum där allt kan få plats, ligga framme och inte glömmas bort ligger högt på önskelistan.

7 kommentarer:

 1. Jag har turen att ha ett litet hobbyrum och det är guld värt även om det är litet. I jultider blir det mer ett julrum med papper och kartonger överallt, brukar sitta där och slå in julklappar och pyssla

  SvaraRadera
 2. Haha, vad lustigt att vi tänker så lika :)
  Jag är väldigt nyfiken på vad du ska ha alla toarullar till ... borde jag också börja spara på dem? ;)

  Ha en härlig fredag!
  Kram Sofia

  SvaraRadera
 3. Blev precis av med "mitt" hobbyrum då sonen fick eget rum, lite typiskt. Men det kommer nog funka bra med massa lådor i gaderoben med. Huvudsaken är ju att de får plats någonstans och att man inte behöver begränsa sig för mycket =).
  /Anna

  SvaraRadera
 4. Gå in och kika för det fanns tre olika tror jag.

  SvaraRadera
 5. Pysselrum är verkligen GULD värt, jag har förmånen att ha ett sådant. Så skönt att faktiskt kunna ha ett projekt PÅGÅENDE utan att behöva städa undan från köksbordet för att det är dags för middag.
  Och jag är likadan som du - sparar småsaker för att "det kan jag nog pyssla senare"... Exempelvis har jag aldrig förstått varför alla underklädestillverkare envisas med att sy på små irriterande rosetter överallt. Snipp snipp så ligger de i en liten dekorationslåda istället för på min BH :-)
  Och så klart sparar jag allt silkespapper som butikerna slår in saker i - särskilt om det är mönstrat. Silkespappret som GRANIT har just nu är jättefint :-)

  SvaraRadera
 6. Och förresten: så länge du fortfarande KAN stänga lådorna så är det ju lugnt ;-)

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Hitta precis till din fina blogg via en annan. Vad mycket kul du visar och jag gillar din pärlplatta. Här görs det pärlplattor i vågor, ibland hela tiden och sen blir det ett break. Måste nog fylla på burken snart.

  Ha en toppen helg!
  /Kia

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...