Info från Blossa: Det är bara åtta år sedan den första årgångsglöggen presenterades, men den har redan blivit en kär familjemedlem. BLOSSAs årgångsglögg är både trendig och traditionell, den tillfredsställer vårt behov av förändring samtidigt som den bottnar i hundraåriga sedvänjor. Årgångsglöggen får sin smak av traditionella ingredienser med julkänsla. Tidigare år har den bland annat smaksatts med clementin, blåbär och saffran. Årets upplaga av BLOSSA 11 har fått smak av kaffe, odlat i Finca Las Delicias i El Salvador. Servera den rumstempererad med en isbit eller värm den på traditionellt vis
Foto: Blossa |
Jag blev besviken. Tycker inte om kaffe och tycker inte om starkvinsglögg, jag håller mig nog till Vildmarksglöggen
SvaraRaderaOh, en ny julblogg, i alla fall för mig - KUL!!!!
SvaraRaderaDå är vi två som gillar glöggen för i år...eller, vi tycker att den VERKAR vara nått att ha i alla fall, vi får utvärdera senare =)
Kul med en ny julblogg! Jag försökte lämna en komentar igår men då gick det inte så jag blev glad när det gick idag!
SvaraRaderaSäger samma som Victoria, har försökt kommentera men nu funkar det! Låter spännande med en jul i new york, kan tänka mig att ni hade stor stämning! :) Kul att du tycker glöggen verkar intressant, du får rapportera om den var god i jul!
SvaraRaderaNu funkar det :-)
SvaraRaderaHej vännen
SvaraRaderaJättefin blogg, kul!
O snygg flaska (inte helt oväntat :)
Har förhandsbokat o ser fram emot att prova, låter gott!
Hej å tack kära Mia! Ett glöggtest är på sin plats!
SvaraRaderaKram
Helly
Fick en flaska av denna igår av mina goa arbetskamrater, det blir provsmak i helgen :-)
SvaraRadera