onsdag 26 september 2012

Smällkaramell!

Nu är det igång! Går in och ser att de flesta julbloggare har nya inlägg och uppdaterar nästan varje dag. Jag blir alldeles varm i kroppen. Uppladdningen och nedräkningen har startat. Det är goda recept, fina pyssel, härliga nyhetstips och julstämning så det knakar. Jag kommer nog vänta lite till innan det blir dagliga inlägg från mig men är inne på mina "vänners" julbloggar flera gånger per dag. Är så imponerad av den kreativitet som finns.

Och sen i dag till frukost blev jag så glad. Madeleine föreslår en träff för julbloggare. Jajamensan säger jag! Gå in på hennes blogg och kom med förslag och så hoppas jag att vi ses om inte allt för lång tid.

Bild från http://family.go.com

5 kommentarer:

 1. Ja, men visst är det alldeles underbart!

  Jobbar väldigt mycket den här veckan, många tidiga mornar. Min tröst är att när morgonens sysslor är gjorda kan jag ta min telefon, sätta mig ner med en kopp te och läsa igenom alla julbloggar! Genast känns det mycket bättre och det gör inte ens något att regnet öser ned idag!

  SvaraRadera
 2. Ja det är ju lättsammare att handla via nätet man slipper vara ute och trängas med andra julklappsköpare och kan som du säger få bättre priser. Sen när man bor i en mindre stad som jag finns det inte ett allt för stort utbud av saker här heller så då kan man hitta lite roligare på nätet. Vad kul med en träff för alla julbloggare men det är nog inget jag kommer att kunna vara med på då jag bor i Norrland.

  SvaraRadera
 3. Jag är också jätteglad över det! Skulle bli så toppen :-)

  Sv: Åh tyckte du att tomten var läskig? En sån hade inte vi - eller så var det jag som inte hade vett att förstå bättre haha. Jag är en av de där ungarna som kröp upp i knät. Och om man kryper upp i knät så är det nära till skägget. Och är skägget falskt så åker det bort när man rycker i det. Och gulligt med gosedjuren. Men elakt att du aldrig fick vara med på partyt!

  SvaraRadera
 4. Jag väntar också lite med de dagliga inläggen, så att jag inte tröttas ut i förtid! Men visst är det fantastiskt trevligt med alla andra som redan börjat! :)

  SvaraRadera
 5. Det skulle ju vara alldeles underbart med en träff :)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...