tisdag 18 september 2012

Jul i vårt reklamhus

Förra veckan tog julen plats på min arbetsplats. Färdigtryckta, enorma butiksexponeringar och skyltar med massa julstämning ställdes upp i våra lokaler. I reklamvärlden jobbar vi alltid 6-8 månader före säsong med vår produktion.

Innan sommaren satt många kollegor här med flipflops på fötterna och med tomtar, snöflingor och grangirlanger på sina skärmar och skissade ut julens kampanjer, hade kundpresentationer i juni med glögg och pepparkakor för att komma i stämning. Nu är allt tryckt och redo att levereras ut till butikerna om några veckor.

Önskar så att jag kunde fotografera och lägga upp en liten sneak peak men då riskerar jag stämning från storföretagen så jag lämnar er med orden: det blir en stämningsfull jul i matbutikerna även i år.

13 kommentarer:

 1. Å, låter inte helt fel med en sådan arbetsplats där julen är tillåten mer än runt jul! Drömmer ibland om att öppna en affär och botanisera i julprodukter redan under sommaren/hösten. Men än så länge är det vården som gäller och med det risken att få jobba på julafton.

  SvaraRadera
 2. Stämningsfull låter helt klart bättre än stämning... Men det måste nästan vara ännu mer förvirrande att sitta i smällkalla vintern och göra en reklamkampanj för badbollar?

  SvaraRadera
 3. Åh vilket spännande jobb du verkar ha! Lyllos du! Det är nog något annat än att slita på macken det :)

  SvaraRadera
 4. Om du aldrig testat ett Yankee Candle hittills så tycker jag verkligen att det är dags nu! Kan verkligen rekoomendera dem :-)
  By Redos har jag aldrig hört talas om, nu blir det till att googla! :-)

  SvaraRadera
 5. @ EeeBee: Ja jag får ibland påminna mig att jag är lyckosam som har ett kreativt jobb. Lätt att mest klaga då det är mycket stress och press. Tack för påminnelsen! :)

  @ Erica: Det är lite det som är tjusningen, att ligga steget före. Då det är slaskigt och grått i oktober-november få drömma om ljumma kvällar och soliga bad och sen till våren drömma sig till min favorit; julen.

  @ Emma: Tänd doftljusen, sätt på julmusiken och... ah, det är njutning det ;) JUL!

  SvaraRadera
 6. Jo kanske det. I mitt jobb känns det som att jag mest ligger steget efter, så din variant är nog bättre :-))

  SvaraRadera
 7. Ja du vad heter bloggen egentligen, haha? Från början var tanken en julblogg sedan tänkte jag skriv aom alla högtider men så har det ju inte blivit så det är nog mest en julblogg ändå, så Sannas Jul får det nog bli ändå, tror jag ska ta och ändra i headern också, kan ju vara fler som undrar:)

  SvaraRadera
 8. Ja och så glömde jag den andra frågan förstås:) Sonen går det att få att äta det mesta bara de tär fetaost inblandat, dottern åt mest morötterna. Vi gjorde kycklingfiléer till men fisk passar nog minst lika bra till.

  SvaraRadera
 9. Nej, stämning från storföretagen vill man inte dra på sig bättre med julstämning.

  SvaraRadera
 10. Sv. Kanske blir till att hyra hem en extra frys vid jul! =) Så alla projekt kan upplevas. Nä, vi får nog ta och hoppas på en kall vinter så vi får pröva att göra fina islyktor med rönnbär.

  SvaraRadera
 11. Hej!

  Jag har spenderat den senaste timmen med att läsa igenom hela december 2011 på din blogg-och jag ÄLSKAR allt! Jag har letat efter en blogg att följa till julen som har det där lilla extra, och det har verkligen din blogg! Är jätte glad att jag hittade dig och du ligger från och med nu som favorit på min dator! :)

  Kram
  Andrea

  SvaraRadera
 12. @ Andréa: Men söta du, TACK! Vilka jättefina ord du skrev. Blev alldeles varm. Ser fram emot att dela julglädjen med alla härliga julbloggare denna vinter. Förra årt var min första och den fina värme som fanns bland julbloggarna var överväldigande. Jättekul med nya vänner.

  Din fina julblogg åker givetvis upp på min bloggroll :) Ha en härlig helg så hörs/skrivs vi snart igen.

  SvaraRadera
 13. Hej Helena
  ja ine ska du bli stämd....men visst e de kul med julen nu i början :)
  å missa nu inte.......

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med, förra veckan var det 102 fina bloggar :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...