onsdag 26 september 2012

Lite shoppingtips

Igår var jag på frukostshopping på Gant som tidningen Mama och bloggerskan Cecilia Blankens anordnade. Fick med mig några fina plagg till barnen och föll pladask för denna lilla kofta, nedan. Hur ljuvligt julig var inte den?? Tyvärr var det inte bara jag som gillade den för storleken jag var ute efter var slut. Men tack vare den snälla och engagerade personalen skickas en kofta upp från Helsingborg och ska landa i butiken på fredag. Det blir till å kvista över på lunchen.

Är ni i stan i veckan och shoppingsugna så är det 15% rabatt på de varor som är Mama-favoriter.

3 kommentarer:

 1. Sv: jag gillar spöktema på det godis jag gör! Brukar alltid göra marshmallows-spöken! Men i år ska jag testa göra dessa mumsmums-spöken:

  http://www.recept.nu/recept_nu/efterratter_och_godis/agg_och_mejeri/mumsmums_spoken/

  Pumpa har jag tyvärr aldrig lagat något av. Men det ska ju finnas varianter av pumpapaj som verkar vara det populäraste till halloween. Kanske denna?

  http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=22813

  :)

  SvaraRadera
 2. Jättesöt kofta! Jag döpte om min blog inför denna säsongen ville ha med mitt namn i bognamnet just för att veta att den är min, "Maris strålande jul" det finns ju så många julbloggar nu. Tyvärr verkar namnet inte ändras i rss prenumerationer utan där står det gamla namnet Underbara Juletid kvar. gladers.net är webadressen (har egen domän gladers.net) Ifall du vill ha det ännu krångligare heter in julsida som fyller 13 år i år Maries Julstuga, men den har alltid hetat så. http://www.gladers.net/tider/jul/innehall.htm

  SvaraRadera
 3. sv: Tack så mycket! Kommer absolut att fota massor med bilder och visa upp här på bloggen för er. Det kommer bli så mysigt!

  Oj vad söt koftan var! Synd att jag inte har någon liten i min omgivning att köpa den till. Tur tycker min plånbok... ;)

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...