torsdag 23 augusti 2012

Glögg anno 2012??

Ja, nu ligger Blossas nedräkning uppe till avslöjandet om vilken smak 2012 års glögg kommer ha (förbenat bra marknadsföringsknep). Förra året var vi många som satt där vid datorerna och bara väntade nyfiket och hoppades på en smak som skulle falla just oss i smaken. Hade aldrig i min vildaste fantasi gissat på Arabica, kaffe. Jag hade kunnat ge vad som helst för att få ha varit på plats och fått vara med live. I år kom tomten tidigt med en inbjudan till just denna release. När jag läste mejlet skrek jag högt och skrattade smått hysteriskt och killen bredvid mig på t-banan övervägde säkert att byta plats.

Har ju inte kunnat låta bli att gissa på årets smak. Många "vanliga"bloggare och julbloggare gissade på smaker förra året som jag absolut skulle gilla. Tyvärr var 2011:an Arabica inte min kopp te (eller kaffe om man så vill). Blev för mycket glögg och kaffe, två drycker fin-fina var för sig men inte ihop. Jag slänger upp en gissning: Ingefära. Lagom spännande, gillas av de flesta och med jultouch. Vad tror ni? Eller vad hoppas ni på?

Här är bild från förra året med min lilla provsmakning med väninnepanelen:

11 kommentarer:

 1. Ingefära är absolut ingen dålig gissning. Jag hoppas nog på något med choklad, men jag tvivlar på att jag får som jag vill :)

  SvaraRadera
 2. Vad kul med en inbjudan från Blossa! Ser fram emot att läsa om provsmakningen i din blogg! :)

  Jag hoppas dom släpper någon ny alkoholfri glögg vid sidan av årsglöggen! Förra årets äppleglögg blev en succé här hemma :)

  SvaraRadera
 3. Ingefära låter gott. Choklad lät ju också gott. Jag ser fram en analys sedan!:)

  //Gilla

  SvaraRadera
 4. Vad roligt för dig att få vara med!

  SvaraRadera
 5. Ingefära skulle jag gilla. Vill ha den i kombination med blodapelsin. Tyvärr tror jag att du har fel. Jag tror att det ät en roséglögg i år.

  SvaraRadera
 6. Superkul att du är inbjuden! Jag gissar vilt på mer sötma kanske kokos eller helt tvärtom mot lemongrass kram

  SvaraRadera
 7. Förutom att jag kände mig helt sinnessjuk som gled in lite halvhemligt på din julblogg redan i augusti blev jag också väldigt glad för att det var aktivitet här både av dig och av andra, hehe! ;)
  Annars tror jag också på att de använder sig av en julig smak i år eftersom reaktionerna minst sagt blev konstiga ifjol med kaffeglöggen! Ingefära är nog ingen tokig gissning!

  SvaraRadera
 8. Sv: ja, absolut! Det är nog viktigt att man skriver inlägg från hjärtat när man verkligen har något att berätta. Inte att man sitter och funderar "vad ska jag nu skriva". Då blir det ju inget innerligt och kan då lika gärna kvitta!

  Yesbox, vi hörs mer senare i höst, det blir trevligt! :D

  SvaraRadera
 9. Ingefära är ju en bra gissning, själv kan jag inte komma med något bättre förslag.

  Självklart ska kameran med när vi åker på julmarknad.

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...