måndag 20 augusti 2012

Bambi is back!

När jag kryssade mellan alla julshoppar i London förra hösten spanade jag in en bambitrend. Det var rådjurspynt och dekorationshjortar på längden och tvären, i alla färger och storlekar. Håller trenden i sig i år? Eller kan det vara så att den har tagit ett år på sig för att komma till svala Svedala?

Hur som helst så sprang jag in i ett fin-fint exemplar på Panduro Hobby i lördags. I papier maché och redo att kläs in i det ägaren tycker den passar bäst i. Vitt garn? Silkespapper och tapetklister? Målad i leopardmöster? Eller varför inte som dalahäst?

Nej, kände inte att jag var på rådjursjakt så jag fick inget byte med mig hem. Har alldeles för mycket avslutade projekt hemma som det är...

Anledningen till att jag var där var att jag nu tagit mig för ännu ett pärlplatte-projekt. Just nu vet jag inte vad jag tänkte på för jag är helt krampad i händerna. Pilligt det där med att pärla. Hoppas på att slutföra så jag kan få visa upp det. Det är en bra morot när det krampar som mest.
Såg att pysselmecka hade några julsaker med "passa-på-priser". Lockad??5 kommentarer:

 1. Vilken söt!! Jag grämer mig fortfarande över att jag inte köpte den där kitchiga hjorten förra året...

  Hoppas att du haft en bra sommar! Hur går det med loppandet då?

  SvaraRadera
 2. Nja kanske inte än, men snart så kommer ju det där suget med att pyssla och bona. Tur att det är så varje år :-) Kram

  SvaraRadera
 3. Jag såg också dom där, de var väldigt söta. Min syster köpte en hemlig pyssellåda för 99:- åt mig då hon var på Panduro och det fanns tydligen julpyssel i den, så nu hoppas jag hon kommer och levererar den åt mig snart.

  SvaraRadera
 4. SV: Hehe rocken finns alltid i hjärtat :-)Mindre än en månad kvar till Nickleback, det ska bli GRYMT!
  Jo, det var Spiti-renen. Men jag kunde aldrig bestämma mig för om jag ville ha en vit eller en kitch. När jag väl bestämde mig för kitch så var det ett par dagar kvar till jul. Så jag inväntade mellandagsrean. Då var de slut... Jag håller tummarna för att jag hittar en i år helt enkelt.

  Härligt med en liten utlandstripp. Känns som att man behöver det efter den här sommaren, ja. Men jag ger mig till tåls till i vår - då blir det Rom. Har varit i Italien tre gånger men aldrig i Rom, så det är på tiden.

  Haha så du har redan gett bort kalenderpresenterna alltså? Jaja, det funkar ju - men du kanske ska be din karl gömma dem för dig nästa gång? ;-)

  SvaraRadera
 5. Jo just. Det har inte blivit nån flytt ännu, det var ingen som ville ha lyan vid det tillfället. Fick inte ens ett skambud. Så det blir en ny vända snart... Om jag inte vinner några miljoner på lotto snart alltså...

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...