måndag 23 juli 2012

I jakt på småloppor

Minns ni mitt havererade kalenderprojekt? I år ska paketkalendern bli av! (Och om jag ska vara ärlig så var nog småttingarna för små i julas ändå så det kanske inte var så farligt...)

Men då var det det där vad jag ska stoppa i "luckorna". Jag har tidigare tipsat om att man kan köpa en byggsats, eller nått från tex Lego som är i flera delar, så på den 24.e december kan barnet bygga ihop allt. Men jag tror inte de små som bor hos mig är tålmodiga nog för ett sådant upplägg än. Nej, det får nog bli div småsaker. Och vad kan då vara bättre än att jaga på sommarens loppisar? Billigt, kul och fyllt med småprylar som söker ett bättre öde. -Kanske lite väl ute i god tid, tänker du. Men just på loppisar har jag hittat superfina smurfar, dinosaurer och småbilar så det är nog lika bra att görat nu. Där har vi sommarens uppdrag! Lovar att återkomma med rapport av bytet.

Foto: Scanpix

8 kommentarer:

 1. Vi har gårdsloppis idag och igår och har haft massor av besökare! :)

  SvaraRadera
 2. Paketkalender är så mysigt! Visst är det bra att börja i god tid, då är chansen större att man får ihop bra saker.

  SvaraRadera
 3. Svar: Ja gratis julklappar är toppen.

  Jag har också börjat med paketkalendern. Vilket smart tips att kika på loppisar.

  SvaraRadera
 4. Sv: tyvärr gjorde jag inte det! Tack för tipset, men dom verkar inte ens finnas i cyberspace tokigt nog. Får bli nogrannare med hur bilderna laddas upp i fortsättningen!

  Trevlig sommar på dig med! :)

  SvaraRadera
 5. Det är aldrig för tidigt för att börja planera julen, i mitten av november tenderar man att ha en massa saker att göra (det är i alla fall min erfarenhet)! Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Ahh jag har gjort precis tvärtom. Min syster och en kompis har nämligen startat en loppis nu :-) Så jag har ägnat dagarna hos föräldrarna med att RENSA och lämna till loppis. Mina föräldrar är hamstrar av stora mått, så även fast jag rensat hur mycket som helst har jag bara kommit igenom ett... ETT... vitrinskåp. Det tog en hel dag, blev två flyttkartonger. Och skåpet är fortfarande överfullt... Nu är det bara resten av huset kvar...

  SvaraRadera
 7. Jag kommer ihåg hur otroligt kul jag tyckte det var att öppna ett paket varje morgon, åh!

  SvaraRadera
 8. Snyggaste julbloggen,
  Har nytt adress xmasfreak.blogspot.se
  Som vanligt kommer jag ge mig i kast med årets körd av julfilmer och julmusik. Vi ses i höst

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...