tisdag 29 oktober 2013

Läs om MIN jul i nya amelia Jul

I dag kommer den underbara jultidningen från amelia ut - amelia Jul. Fullproppad med julstämning, mat och pyssel. Perfekt att bläddra i för att komma i stämning och få inspiration.

Sen så har jag fått äran att vara med på ett hörn och berätta om min och min familjs jul, från morgon till sena natten. Väldigt kul att se sin dag på pränt. Lite konstigt för det har ju bara varit en dag vi upplevt och inte visste att vi följde något mönster egentligen men när det kokades ner till att bli ord på papper så var det tydligt; vi är en traditionalistfamilj.

Förra året vid den här tiden började jag blogga för amelia.se med en helt nischad julblogg och Hellys Jul fick stryka på foten. Jag har fått många frågor från vänner och läsare om hur det blir i år. Min blogg på amelia.se kommer inte bli en sådan tok-nischad julblogg som då men då jag är en sann julfanatiker kommer det givetvis vara MYCKET fokus på julen från nån vecka in i november. Det går ju inte att undvika. Har mycket pyssel på lut...

Kan säga så här om min jul i år; den kommer vara annorlunda än tidigare då vi kommer ha en ny liten bebis med oss, med allt vad det innebär, och att vi ska fira i vårt nya hus med resten av storfamiljen. Mycket härligt att se fram emot alltså. Hoppas ni följer med in i julstämningen på min blogg hos amelia.se.

Kram!
Helena

8 kommentarer:

 1. Kul att du är med i tidningen, du har ju blivit kändis nu ju. Klart jag följer dig på din andra blogg

  SvaraRadera
 2. Åh Amelia är en av favoriten under jul!!
  Va kul att du är med, ska bli kul att läsa :)

  SvaraRadera
 3. Vad kul att se att du skriver igen! Jag följer din andra blogg nu! :D

  SvaraRadera
 4. Hoppas det blir mycket jul i din andra blogg! (Eller ett och annat inlägg här!)

  SvaraRadera
 5. Blev så glad när jag såg dig i tidningen idag!!! Jag vill också fira jul i ert hus för dels är det så fint och sen verkar ni alltid äta så god mat på jul... =)

  SvaraRadera
 6. Åh, då måste jag ju köpa tidningen! Här har vi en bebis också till jul, så mysigt :)

  SvaraRadera
 7. Jag följde din julblogg på amelia slaviskt förra året (det var då jag upptäckte dig), den var dagens höjdpunkt i blogglistan liksom. :D

  SvaraRadera
 8. Vilken jul ni kommer att få med både firande i nya huset och med er nya lilla son. 2007 var jag med i en tidning och berättade om vår jul.Som du skriver, en märklig känsla att läsa om sig själv i en riktig tidning.

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...