fredag 23 augusti 2013

En julskyltning i augusti!

Var på stan med de små och de blev stående framför ett skyltfönster och började prata om julklappar. Jag var ju inte sen att snappa upp konversationen och titta närmre. Där var det julgran, tomtar, julbock och paket. "Dags att boka resan till jul" var budskapet.

Detta gav långa diskussioner om vad barnen önskade sig i julklapp, hur tomten ska hinna med alla barnen, att man måste vara snäll för att få paket och att det ska vara snö då. Tänk att få vara barn och längta till jul. Så mysigt.


Själv lever jag lite mer i nuet och håller på kräftskivan som stundar i morgon. Kolla här så får du se ;)

Ha det så gott!
Kram

8 kommentarer:

 1. Ja, nu när sommaren lider mot sitt slut börjar väl många barn se fram emot julen. Elvira har börjat fundera på önskelistan redan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart med önskelistor. Och du är säker på att du inte uppmuntrat på nåt vis... ;)

   Radera
 2. Kul att du är tillbaka! Ska du blogga på denna adress i år eller blir det amelia? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Nej jag tror att jag kommer vara mest på amelia.se, för att hålla två bloggar i gång samtidigt som jag jobbar och ska få vårt tredje barn blir nog lite övermäktigt i år. Men jag kommer säkert poppa upp här då och då för att hålla mig helt borta från min kära "Hellysjul" har jag svårt för.

   Radera
 3. Javisst är det härligt när barn börjar prata jul för att de sett saker! Min son är nog lite inspirerad av sin mor för julgranar är det överallt och ett spel som är vintrigt är julaftonsspelet.
  Barn och jul är speciellt, tänk om man kunde få uppleva sin barndoms längtan efter jul åh!

  Lycka till med kräftskivan och ser sedan fram emot att följa dina julförbredelser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så!! Så gulligt av sonen, det smittar märker jag. Det blir nog lite speciellt med julen i år, dels för att vi flyttat till hus och för att vi då har en två månaders bäbis också. Det blir nåt det!!!

   Radera
 4. Ja tänk vad underbart det var när man var barn och längtade till julen. Dottern har ett tag börjat fundera på hur vi ska ställa julgranarna i år och pyssel mm. Men hon önskar sig aldrig några julklappar hon brukar bara säga vi får se vad jag får

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gillar att du säger julgranARNA, så ni har fler? Du får börja drilla henne så hon skriver önskelistor ;)

   Radera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...