måndag 19 mars 2012

Nej, jag längtar inte till jul! Lovar!

Tvärt om! Våren med allt vad det innebär är sååå efterlängtad och ljuset som håller sig kvar längre om dagarna får mig att bli lite gladare, piggare och snyggare. På balkongen (som äntligen är på plats!) finns det nu små krukor med vårlökar av olika slag.

Men, det måste ju finnas ett men här nånstans, så saknar jag ett julpyssel att pyssla med. Jag och min kära kollega och julmedsyster Eva känner samma sak, så har vi tagit upp ett pysselprojekt som mycket väl kan behöva några månader på sig att bli klart; en virkad mormorsfilt i julfärger. Vatten över huvudet?? Kanske...

Testgarner och virknålar är inköpta och kollegan tillika virkgudinnan Sara här på byrån är konsulterad så nu finns det inga hinder. Vad tror ni, kommer den bli klar till denna jul eller kanske nästa?Här är färgerna, väldigt juligt och härligt. Till höger har vi vår inspiration, en underbar mormorsfilt med färger i variation.

Om jag ens kommer halvvägs till jul blir jag imponerad. Jag har en superstark förmåga att sätta i gång saker men kanske inte alltid ro det hela vägen till hamn. Men men, det är ju inte jul än...

Har du nått julprojekt som du redan satt i gång med? Hoppas, så jag inte är den enda tokan i stan!

5 kommentarer:

 1. självklart får du två lotter! :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Jag todde du gått i ide? : )
  Nä jag har inte börjat med julsaker. Men jag sa till sambon härom dagen att jul infaller på en måndag i år. Han sucka bara och då sa jag snabbt att nej, jag ska inte planera julen än. Fast jag har ju lite tankar om den men det säger jag inte högt. : )

  Ha en toppen helg.
  Kram Kia

  SvaraRadera
 3. Vad skoj att du oxå virkar mormorsrutor och visst är det sant att man ska börja nu!! kram emelie och elin

  SvaraRadera
 4. Hej hopp!
  Skönt att ha nåt litet pyssel :-)
  Och det är klart att du hinner klart till jul - tricket är att inte definiera VILKEN jul det handlar om :-)

  Kul med ett inlägg från dig, de saknas MYCKET ska du veta!

  SvaraRadera
 5. Japp planeringen för vår julträdgård 2012 har redan börjat, då vi firar 5-års jubileum i år så blir det helt nya teman och figurer.

  Håll koll på

  http://falksonchristmas.cybersite.nu/

  SvaraRadera

Skicka gärna en kommentar, hälsning eller tips.
Det är alltid välkommet!
Kram Helly

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...